← Se fler företag
Anyfin är ett fintechbolag baserat i Sverige som syftar till att förbättra konsumenternas ekonomiska hälsa genom att tillhandahålla finansieringsalternativ och verktyg för ekonomisk förvaltning. Anyfin grundades 2018 och utnyttjar teknik för att hjälpa konsumenter att sänka kostnaderna för sina befintliga krediter och lån.

Köp och sälj aktier 

Alla ordrar är indikativa. När du klickar på köp/sälj och skickar in en order, binder du dig inte till något. En av våra mäklare kommer att kontakta dig för att diskutera ordern.

Vid frågor kontakta oss
Nyckelpersoner

Ledningsgrupp

Mikael Hussain
Verkställande direktör
Filip Polhem
Vice verkställande direktör

Styrelse

Sven Perkmann
Ordförande
Martin Gibson
Styrelseledamot
Jeppe Zink
Styrelseledamot
Ashley Lundström
Styrelseledamot
Nyhetsflöde
Breakit
June 15, 2023
Anyfin nådde inte fram till rätt målgrupp med sin nya sparprodukt. Nu fimpas tjänsten – trots att den lockat till sig tiotusentals användare.
Breakit
June 13, 2023
De räknar med att fortsätta växa utomlands – samtidigt blir förlusterna allt större.

Offentliga nyhetsartiklar som listas på denna sida har sammanställts av Accumeo baserat på flera faktorer inklusive, men inte begränsat till, produktuppdateringar, förändringar i organisationsstruktur, finansieringsrundor, tredjepartsvärderingar och förändringar i nyckelpersoner. Ändringar i denna artikellista kan göras när som helst utan föregående meddelande och bör inte användas i investeringssyfte. Accumeo verifierar inte riktigheten i den information som finns i offentliga nyhetsartiklar.

Vanliga Frågor och Svar

Onoterated aktier är inte noterat på på en börs. Läs mer om hur du investerar på den privata marknaden eller skicka in en intresseanmälan för att komma igång.

Ja, du kan sälja aktier i ett onoterade bolag. Accumeo kan hjälpa dig att sälja dina aktier på ett sätt som fungerar för dig och företaget.

Ja, det gör vi. Som en handelplats för den privata marknaden hjälper Accumeo institutionella investerare att söka likviditet när de köper och säljer privata aktier för sina portföljer eller sina kunder. Våra specialister på privatmarknaden  av erfarenhet av att arbeta med institutionella företag. Läs mer eller anmäl.