← Se fler företag
Doktor.se är en svensk hälsotjänst grundad 2016 som erbjuder både digital och fysisk vård. De är en av Sveriges största leverantörer av digital vård och har även fysiska vårdcentraler över hela landet. Företaget erbjuder en tjänst där patienter kan få vård genom chatt eller videosamtal inom 30 minuter, och möjlighet att boka tid på en vårdcentral inom 24 timmar. Deras mål är att effektivisera vården genom att göra det första kontakttillfället digitalt, vilket sparar tid och resurser både för individer och samhället i stort​.

Köp och sälj aktier 

Alla ordrar är indikativa. När du klickar på köp/sälj och skickar in en order, binder du dig inte till något. En av våra mäklare kommer att kontakta dig för att diskutera ordern.

Vid frågor kontakta oss
Nyckelpersoner

Ledningsgrupp

Martin Lindman
Verkställande direktör
Svante Tegnér
Chief Marketing Officer
Mikael Henriksson
Head of M&A
Carina Svensson
Chief Human Resources Officer
Erik Sandström
Chief Technology Officer

Styrelse

Olof Sand
Styrelseordförande
Roberto Rutili
Styrelseledamot
Petter Sandström
Styrelseledamot
Richard Åhlberg
Styrelseledamot
Hannes Hasselrot
Styrelseledamot
Nyhetsflöde
Di.se
March 11, 2024
Nätläkaren Doktor.se redovisar för första gången ett positivt rörelseresultat. ”Vi förbättrade resultatet med 157 miljoner kronor och räknar med motsvarande lönsamhetsförbättring 2024 i reda pengar”, säger vd:n Martin Lindman till Di.
Breakit
November 29, 2023
De tog in 280 miljoner kronor i riskkapital i fjol men väljer nu att ta lån istället. ”Det är bättre för aktieägarna”, säger vd:n Martin Lindman.

Offentliga nyhetsartiklar som listas på denna sida har sammanställts av Accumeo baserat på flera faktorer inklusive, men inte begränsat till, produktuppdateringar, förändringar i organisationsstruktur, finansieringsrundor, tredjepartsvärderingar och förändringar i nyckelpersoner. Ändringar i denna artikellista kan göras när som helst utan föregående meddelande och bör inte användas i investeringssyfte. Accumeo verifierar inte riktigheten i den information som finns i offentliga nyhetsartiklar.

Vanliga Frågor och Svar

Onoterated aktier är inte noterat på på en börs. Läs mer om hur du investerar på den privata marknaden eller skicka in en intresseanmälan för att komma igång.

Ja, du kan sälja aktier i ett onoterade bolag. Accumeo kan hjälpa dig att sälja dina aktier på ett sätt som fungerar för dig och företaget.

Ja, det gör vi. Som en handelplats för den privata marknaden hjälper Accumeo institutionella investerare att söka likviditet när de köper och säljer privata aktier för sina portföljer eller sina kunder. Våra specialister på privatmarknaden  av erfarenhet av att arbeta med institutionella företag. Läs mer eller anmäl.