← Se fler företag
Einride är ett svenskt teknikföretag som utvecklar och tillhandahåller lösningar för godsmobilitet baserade på elektriska och självkörande fordon. Bolagets fordon är baserade på autonom, helt elektrisk teknik som koordineras av mjukvaruteknik för intelligent routing. Bolaget tillhandahåller helhetslösningar för elektrisk och autonom sjöfart.

Köp och sälj aktier 

Alla ordrar är indikativa. När du klickar på köp/sälj och skickar in en order, binder du dig inte till något. En av våra mäklare kommer att kontakta dig för att diskutera ordern.

Vid frågor kontakta oss
Nyckelpersoner

Ledningsgrupp

Filip Lilja
VP av Special Projects
Robert Falck
Verkställande direktör
Linnéa Kornehed Falck
Vice VD

Styrelse

Karin Markides
Styrelseledamot
Anders Böös
Ordförande
Marek Kiisa
Styrelseledamot
Lorne Abony
Styrelseledamot
Ted Persson
Styrelseledamot
Johan Lilja
Styrelseledamot
Nyhetsflöde
Breakit
April 4, 2024
Vem är det egentligen som kallar sig Green Dragon och som vill bli storägare i Einride, ett av Sveriges största techbolag? Nu kan Breakit ge svaret på frågan många har ställt sig under de senaste månaderna.
Dagens infrastruktur
March 21, 2024
Einride, fraktteknikföretaget som levererar digital, elektrisk och autonom transport, öppnar den första Einride Smartcharger Station i USA, i staden Lynwood, Los Angeles. Med 65 laddare och kapacitet att ladda upp till 200 fordon per dag är det den största laddstationen för tunga elektriska fordon i Nordamerika.
Transport Topics
June 10, 2023
Freight mobility technology company Einride announced it secured $500 million in financing, including a Series C equity raise and a debt facility.

Offentliga nyhetsartiklar som listas på denna sida har sammanställts av Accumeo baserat på flera faktorer inklusive, men inte begränsat till, produktuppdateringar, förändringar i organisationsstruktur, finansieringsrundor, tredjepartsvärderingar och förändringar i nyckelpersoner. Ändringar i denna artikellista kan göras när som helst utan föregående meddelande och bör inte användas i investeringssyfte. Accumeo verifierar inte riktigheten i den information som finns i offentliga nyhetsartiklar.

Vanliga Frågor och Svar

Onoterated aktier är inte noterat på på en börs. Läs mer om hur du investerar på den privata marknaden eller skicka in en intresseanmälan för att komma igång.

Ja, du kan sälja aktier i ett onoterade bolag. Accumeo kan hjälpa dig att sälja dina aktier på ett sätt som fungerar för dig och företaget.

Ja, det gör vi. Som en handelplats för den privata marknaden hjälper Accumeo institutionella investerare att söka likviditet när de köper och säljer privata aktier för sina portföljer eller sina kunder. Våra specialister på privatmarknaden  av erfarenhet av att arbeta med institutionella företag. Läs mer eller anmäl.