← Se fler företag
Exeger är ett svenskt företag som har utvecklat en unik solcellsteknik med produktnamnet Powerfoyle. Denna teknik möjliggör omvandling av alla typer av ljus till elektrisk energi. Powerfoyle kännetecknas av sin flexibilitet och hållbarhet, vilket gör det möjligt att integrera tekniken i en mängd olika konsumentprodukter för att förlänga eller till och med göra deras batteriliv oändligt.

Köp och sälj aktier 

Alla ordrar är indikativa. När du klickar på köp/sälj och skickar in en order, binder du dig inte till något. En av våra mäklare kommer att kontakta dig för att diskutera ordern.

Vid frågor kontakta oss
Nyckelpersoner

Ledningsgrupp

Giovanni Fili
Verkställande direktör
Henrik Lindström
CTO
Daniel Nordenström
CFO
Sofie Löwenheim
CSO

Styrelse

Kai Gruner
Orförande
Robert Taflin
Styrelseledamot
Per Langer
Styrelseledamot
Carl-Johan Swartling
Styrelseledamot
Shigeki Miwa
Styrelseledamot
Astrid Rauchfuss
Styrelseledamot
Karl Swartling
Styrelseledamot
Nyhetsflöde
Di.se
April 17, 2024
Exeger har säkrat en nyemission på motsvarande 230 miljoner kronor, uppger man till Di, även om en årsstämma formellt sett kvarstår innan pengarna betalas ut.
Di.se
October 26, 2023
Det svenska solcellsbolaget är på väg att plocka in en stor runda nytt kapital, skriver Dagens industri.

Offentliga nyhetsartiklar som listas på denna sida har sammanställts av Accumeo baserat på flera faktorer inklusive, men inte begränsat till, produktuppdateringar, förändringar i organisationsstruktur, finansieringsrundor, tredjepartsvärderingar och förändringar i nyckelpersoner. Ändringar i denna artikellista kan göras när som helst utan föregående meddelande och bör inte användas i investeringssyfte. Accumeo verifierar inte riktigheten i den information som finns i offentliga nyhetsartiklar.

Vanliga Frågor och Svar

Onoterated aktier är inte noterat på på en börs. Läs mer om hur du investerar på den privata marknaden eller skicka in en intresseanmälan för att komma igång.

Ja, du kan sälja aktier i ett onoterade bolag. Accumeo kan hjälpa dig att sälja dina aktier på ett sätt som fungerar för dig och företaget.

Ja, det gör vi. Som en handelplats för den privata marknaden hjälper Accumeo institutionella investerare att söka likviditet när de köper och säljer privata aktier för sina portföljer eller sina kunder. Våra specialister på privatmarknaden  av erfarenhet av att arbeta med institutionella företag. Läs mer eller anmäl.