← Se fler företag
FirstVet är en svensk digital veterinärtjänst som grundades 2016. Genom videosamtal kan djurägare få rådgivning från legitimerade veterinärer utan att besöka en klinik, vilket är praktiskt för både djur och ägare. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt och kan hjälpa med allt från råd om behandling till receptutskrivning. FirstVet stöds av många djurförsäkringar och finns i flera länder, vilket gör det till en tillgänglig och kostnadseffektiv lösning för professionell veterinärvård.

Köp och sälj aktier 

Alla ordrar är indikativa. När du klickar på köp/sälj och skickar in en order, binder du dig inte till något. En av våra mäklare kommer att kontakta dig för att diskutera ordern.

Vid frågor kontakta oss
Nyckelpersoner

Ledningsgrupp

David Prien
VD

Styrelse

Per Victor
Ordförande
Nyhetsflöde
Dagens Industri
En kanadensisk börsjätte är med och plöjer in totalt 278 miljoner kronor i svenska Firstvet. Den digitala veterinärkliniken behåller en värdering över miljardstrecket, enligt Di:s beräkningar, när man fyller kassan på nytt efter drygt tre år.

Offentliga nyhetsartiklar som listas på denna sida har sammanställts av Accumeo baserat på flera faktorer inklusive, men inte begränsat till, produktuppdateringar, förändringar i organisationsstruktur, finansieringsrundor, tredjepartsvärderingar och förändringar i nyckelpersoner. Ändringar i denna artikellista kan göras när som helst utan föregående meddelande och bör inte användas i investeringssyfte. Accumeo verifierar inte riktigheten i den information som finns i offentliga nyhetsartiklar.

Vanliga Frågor och Svar

Onoterated aktier är inte noterat på på en börs. Läs mer om hur du investerar på den privata marknaden eller skicka in en intresseanmälan för att komma igång.

Ja, du kan sälja aktier i ett onoterade bolag. Accumeo kan hjälpa dig att sälja dina aktier på ett sätt som fungerar för dig och företaget.

Ja, det gör vi. Som en handelplats för den privata marknaden hjälper Accumeo institutionella investerare att söka likviditet när de köper och säljer privata aktier för sina portföljer eller sina kunder. Våra specialister på privatmarknaden  av erfarenhet av att arbeta med institutionella företag. Läs mer eller anmäl.