← Se fler företag
Instabee är en europeisk leveransservice som bildades 2022 genom sammanslagningen av två framstående företag, Budbee och Instabox. Företaget verkar under tre konsumentinriktade varumärken: Budbee, Instabox och Porterbuddy. Instabee erbjuder innovativa och hållbara leveranslösningar som inkluderar skåp- och hemleveranstjänster. Bolaget finns i flera länder och levererar till tusentals e-handlare som ASOS, Zalando, Inditex och H&M. Instabees leveransmetod fokuserar på konsumenternas bekvämlighet och hållbarhet, och använder metoder som muskelkraft, elektricitet och förnybar diesel för att minime

Köp och sälj aktier 

Alla ordrar är indikativa. När du klickar på köp/sälj och skickar in en order, binder du dig inte till något. En av våra mäklare kommer att kontakta dig för att diskutera ordern.

Vid frågor kontakta oss
Nyckelpersoner

Ledningsgrupp

Alexis Priftis
Verkställande direktör
Tom Englund
COO
David Lundqvist
CPO

Styrelse

Martin Randel
Ordförande
Ashley Lundström
Styrelseledamot
John Hedberg
Styrelseledamot
Fredrik Hamilton
Styrelseledamot
Andreas Bernström
Styrelseledamot
Nyhetsflöde
Di.se
April 10, 2024
Investeringsbolaget Creades, som kontrolleras av affärsnestorn Sven Hagströmer, kapar värderingen på budbolaget Instabee med över en miljard kronor till knappt 5,1 miljarder kronor. Värdet på Apotea skrivs upp med nästan 800 Mkr.
Di.se
March 15, 2024
Budbolaget Instabee såg inte bara värderingen utan även intäkterna sjunka under 2023, medan förlusten ligger på nära en halv miljard kronor. Det visar delägaren Creades årsredovisning.

Offentliga nyhetsartiklar som listas på denna sida har sammanställts av Accumeo baserat på flera faktorer inklusive, men inte begränsat till, produktuppdateringar, förändringar i organisationsstruktur, finansieringsrundor, tredjepartsvärderingar och förändringar i nyckelpersoner. Ändringar i denna artikellista kan göras när som helst utan föregående meddelande och bör inte användas i investeringssyfte. Accumeo verifierar inte riktigheten i den information som finns i offentliga nyhetsartiklar.

Vanliga Frågor och Svar

Onoterated aktier är inte noterat på på en börs. Läs mer om hur du investerar på den privata marknaden eller skicka in en intresseanmälan för att komma igång.

Ja, du kan sälja aktier i ett onoterade bolag. Accumeo kan hjälpa dig att sälja dina aktier på ett sätt som fungerar för dig och företaget.

Ja, det gör vi. Som en handelplats för den privata marknaden hjälper Accumeo institutionella investerare att söka likviditet när de köper och säljer privata aktier för sina portföljer eller sina kunder. Våra specialister på privatmarknaden  av erfarenhet av att arbeta med institutionella företag. Läs mer eller anmäl.