← Se fler företag
Absolut! Kaunis Iron AB är ett gruvföretag i norra Sverige som driver en järnmalmsgruva i Tapulivuoma nära Kaunisvaara. Ursprungligen öppnad av det kanadensiska företaget Northland Resources 2012, övertogs verksamheten av Kaunis Iron AB 2017

Köp och sälj aktier 

Alla ordrar är indikativa. När du klickar på köp/sälj och skickar in en order, binder du dig inte till något. En av våra mäklare kommer att kontakta dig för att diskutera ordern.

Vid frågor kontakta oss
Nyckelpersoner

Ledningsgrupp

Klas Dagertun
Verkställande direktör
Åsa Allan
Vice verkställande direktör
Lars Bogren
HR-chef
Nils-Johan Haraldsson
Logistikchef
Linus Styrman
CFO
Peder Nensén
Projektchef

Styrelse

Anders Sundström
Ordförande
Per-Erik Lindvall
Styrelseledamot
Mats Leifland
Styrelseledamot
Johan Wiklund
Styrelseledamot
Nyhetsflöde
SVT
April 29, 2024
Kaunis Iron drabbas hårt av tågstoppet på Malmbanan. Gruvbolaget har tvingats ställa in leveranser och i nuläget ligger 300 000 ton malm till ett värde av en halv miljard på omlastningsstationen i Svappavaara.
NSD
December 20, 2023
Trots inflationen och Europas tuffa ekonomiska läge –­ nu tar Kaunis Iron ännu ett steg mot en börsnotering. ”Alla förberedelser ska vara klara till årsskiftet 2024/2025”, säger företagets vd Klas Dagertun.

Offentliga nyhetsartiklar som listas på denna sida har sammanställts av Accumeo baserat på flera faktorer inklusive, men inte begränsat till, produktuppdateringar, förändringar i organisationsstruktur, finansieringsrundor, tredjepartsvärderingar och förändringar i nyckelpersoner. Ändringar i denna artikellista kan göras när som helst utan föregående meddelande och bör inte användas i investeringssyfte. Accumeo verifierar inte riktigheten i den information som finns i offentliga nyhetsartiklar.

Vanliga Frågor och Svar

Onoterated aktier är inte noterat på på en börs. Läs mer om hur du investerar på den privata marknaden eller skicka in en intresseanmälan för att komma igång.

Ja, du kan sälja aktier i ett onoterade bolag. Accumeo kan hjälpa dig att sälja dina aktier på ett sätt som fungerar för dig och företaget.

Ja, det gör vi. Som en handelplats för den privata marknaden hjälper Accumeo institutionella investerare att söka likviditet när de köper och säljer privata aktier för sina portföljer eller sina kunder. Våra specialister på privatmarknaden  av erfarenhet av att arbeta med institutionella företag. Läs mer eller anmäl.