← Se fler företag
Klarna is a fintech company offering products and services to consumers and retailers within payments, social shopping, and personal finances. This company was founded in 2005 by Sebastian Siemiatkowski, Nigel Morris, and Niklas Adalberth and is headquartered in Stockholm, Sweden. Klarna offers consumers to split their purchase into 4 interest-free payments online and in-store.

Köp och sälj aktier 

Alla ordrar är indikativa. När du klickar på köp/sälj och skickar in en order, binder du dig inte till något. En av våra mäklare kommer att kontakta dig för att diskutera ordern.

Vid frågor kontakta oss
Nyckelpersoner

Ledningsgrupp

Sebastian Siemiatkowski
Verkställande direktör
Niclas Neglén
Chief Financial Officer
Camilla Giesecke
Chief Operating Officer
David Sykes
Chief Commercial Officer
Yaron Shaer
Chief Technical Officer

Styrelse

Omid Kordestani
Ordförande
Michael Moritz
Styrelseledamot
Mikael Walther
Styrelseledamot
Lise Kaae
Styrelseledamot
Sarah Smith
Styrelseledamot
Roger Ferguson
Styrelseledamot
Nyhetsflöde
SvD
March 17, 2024
Klarna är på väg till börsen och investerare vill komma över aktier i bolaget före noteringen. Men gråhandeln går trögt samtidigt som grundare och storägare slåss om makten.
Dagens PS
February 28, 2024
Svenska fintechbolaget Klarna, som nu redovisar sitt bokslut, kan gå till börsen i USA under Q3 och siktar på en värdering på 20 miljarder dollar – en av årets största i New York.

Offentliga nyhetsartiklar som listas på denna sida har sammanställts av Accumeo baserat på flera faktorer inklusive, men inte begränsat till, produktuppdateringar, förändringar i organisationsstruktur, finansieringsrundor, tredjepartsvärderingar och förändringar i nyckelpersoner. Ändringar i denna artikellista kan göras när som helst utan föregående meddelande och bör inte användas i investeringssyfte. Accumeo verifierar inte riktigheten i den information som finns i offentliga nyhetsartiklar.

Vanliga Frågor och Svar

Onoterated aktier är inte noterat på på en börs. Läs mer om hur du investerar på den privata marknaden eller skicka in en intresseanmälan för att komma igång.

Ja, du kan sälja aktier i ett onoterade bolag. Accumeo kan hjälpa dig att sälja dina aktier på ett sätt som fungerar för dig och företaget.

Ja, det gör vi. Som en handelplats för den privata marknaden hjälper Accumeo institutionella investerare att söka likviditet när de köper och säljer privata aktier för sina portföljer eller sina kunder. Våra specialister på privatmarknaden  av erfarenhet av att arbeta med institutionella företag. Läs mer eller anmäl.