← Se fler företag
Meds är ett svenskt online-apotek grundat 2017, som fokuserar på försäljning av skönhetsprodukter, hälsovårdsprodukter samt receptfria och receptbelagda läkemedel. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm och har fått tillstånd från Läkemedelsverket att bedriva sin verksamhet. Ungefär 40% av Meds försäljning sker till hushåll i Stockholmsområdet, och företaget erbjuder hemleverans inom två timmar. Meds har ambitiösa planer på att expandera sin verksamhet till andra städer i Sverige som Malmö och Göteborg och siktar på att bli Sveriges största online-apotek.

Köp och sälj aktier 

Alla ordrar är indikativa. När du klickar på köp/sälj och skickar in en order, binder du dig inte till något. En av våra mäklare kommer att kontakta dig för att diskutera ordern.

Vid frågor kontakta oss
Nyckelpersoner

Ledningsgrupp

Björn Thorngren
Verkställande direktör
Adham Shawwaf ​
CTO
Nick Mendola
CFO
Jenny Edin​
Personalansvarig

Styrelse

Carl Jansson
Ordförande
Anna Jonasson Blank
Styrelseledamot
Gunilla Spongh
Styrelseledamot
David Sandström
Styrelseledamot
Nyhetsflöde
Breakit
March 6, 2024
Meds vill utmana den stora nätapoteksdraken Apotea. Men förra året växte bolaget modest, avslöjar grundaren och vd:n Björn Thorngren.
Di.se
March 6, 2024
Nätapoteket Meds såg tillväxten bromsa in ordentligt under 2023. Men vd Björn Thorngren spår vinst 2024 och säger att bolaget klarar sig på befintlig kassa.

Offentliga nyhetsartiklar som listas på denna sida har sammanställts av Accumeo baserat på flera faktorer inklusive, men inte begränsat till, produktuppdateringar, förändringar i organisationsstruktur, finansieringsrundor, tredjepartsvärderingar och förändringar i nyckelpersoner. Ändringar i denna artikellista kan göras när som helst utan föregående meddelande och bör inte användas i investeringssyfte. Accumeo verifierar inte riktigheten i den information som finns i offentliga nyhetsartiklar.

Vanliga Frågor och Svar

Onoterated aktier är inte noterat på på en börs. Läs mer om hur du investerar på den privata marknaden eller skicka in en intresseanmälan för att komma igång.

Ja, du kan sälja aktier i ett onoterade bolag. Accumeo kan hjälpa dig att sälja dina aktier på ett sätt som fungerar för dig och företaget.

Ja, det gör vi. Som en handelplats för den privata marknaden hjälper Accumeo institutionella investerare att söka likviditet när de köper och säljer privata aktier för sina portföljer eller sina kunder. Våra specialister på privatmarknaden  av erfarenhet av att arbeta med institutionella företag. Läs mer eller anmäl.