← Se fler företag
Voi Technology är ett svenskt företag som driver ett nätverk för delning av e-scootrar i olika städer i Europa. Företaget tillhandahåller en modern lösning för mobilitet i städer och strävar efter att minska föroreningar och trafikstockningar genom att erbjuda ett bekvämt, miljövänligt transportalternativ.

Köp och sälj aktier 

Alla ordrar är indikativa. När du klickar på köp/sälj och skickar in en order, binder du dig inte till något. En av våra mäklare kommer att kontakta dig för att diskutera ordern.

Vid frågor kontakta oss
Nyckelpersoner

Ledningsgrupp

Fredrik Hjelm
Verkställande direktör
Mathias Hermansson
CFO
Antonia Brandberg Björk
CPO
Douglas Stark
COO

Styrelse

Per Brilioth
Styrelseledamot
Jason Schretter
Styrelseledamot
Lars Fjeldsoe-Nielsen
Styrelseledamot
Nyhetsflöde
Affärsvärlden
May 6, 2024
Investmentbolagen VNV Global och Flat Capital öppnar nu för att flera av de onoterade innehaven kan ta klivet in på börsen. Voi, Klarna och "Frankrikes Spotify" är bara några av IPO-kandidaterna. "Värderingen i gråmarknaden har stigit sedan vi gick in", säger Hanna Andreen om portföljbolaget Open AI.
NyTeknik
March 12, 2024
Det svenska elsparkcykelbolaget Voi har dragit in 25 miljoner dollar, drygt 250 miljoner kronor, i en ny finansieringsrunda, meddelar huvudägaren VNV Global i ett pressmeddelande.

Offentliga nyhetsartiklar som listas på denna sida har sammanställts av Accumeo baserat på flera faktorer inklusive, men inte begränsat till, produktuppdateringar, förändringar i organisationsstruktur, finansieringsrundor, tredjepartsvärderingar och förändringar i nyckelpersoner. Ändringar i denna artikellista kan göras när som helst utan föregående meddelande och bör inte användas i investeringssyfte. Accumeo verifierar inte riktigheten i den information som finns i offentliga nyhetsartiklar.

Vanliga Frågor och Svar

Onoterated aktier är inte noterat på på en börs. Läs mer om hur du investerar på den privata marknaden eller skicka in en intresseanmälan för att komma igång.

Ja, du kan sälja aktier i ett onoterade bolag. Accumeo kan hjälpa dig att sälja dina aktier på ett sätt som fungerar för dig och företaget.

Ja, det gör vi. Som en handelplats för den privata marknaden hjälper Accumeo institutionella investerare att söka likviditet när de köper och säljer privata aktier för sina portföljer eller sina kunder. Våra specialister på privatmarknaden  av erfarenhet av att arbeta med institutionella företag. Läs mer eller anmäl.