← Se fler företag
Yabie är ett svenskt fintechbolag som erbjuder en rad innovativa och användarvänliga kassa- och betallösningar som förenklar försäljningsprocessen för företag i alla storlekar. Yabie grundades i Stockholm 2017 och har utvecklat ett komplett ekosystem för transaktioner i butik som hjälper företag att fokusera mer på det som är viktigast för dem, såsom kundinteraktion och produktutveckling, genom att underlätta försäljnings- och betalningsprocesserna.

Köp och sälj aktier 

Alla ordrar är indikativa. När du klickar på köp/sälj och skickar in en order, binder du dig inte till något. En av våra mäklare kommer att kontakta dig för att diskutera ordern.

Vid frågor kontakta oss
Nyckelpersoner

Ledningsgrupp

Siri Kiessling
Verkställande direktör
Ruud Suntjens
CFO
Markus Thorstvedt
CTO
Jörgen Eng
CPO
Karl Garberg
CMO

Styrelse

Mathias Plank
Ordförande
John Elvesjö
Styrelseledamot
Tanya Juul Kjaer
Styrelseledamot
Fredrik Lundberg
Styrelseledamot
Petra Weslien
Styrelseledamot
Nyhetsflöde
Di.se
February 1, 2022
Svenska Yabie har en förvärvsstrategi där små säljbolag är i fokus. Framgången går inte att ta miste på: Under 2021 växte bolaget 500 procent, vilket gör dem till ett av Sveriges snabbast växande fintechbolag. Bland storägarna märks bland annat Creades och Swedbank.

Offentliga nyhetsartiklar som listas på denna sida har sammanställts av Accumeo baserat på flera faktorer inklusive, men inte begränsat till, produktuppdateringar, förändringar i organisationsstruktur, finansieringsrundor, tredjepartsvärderingar och förändringar i nyckelpersoner. Ändringar i denna artikellista kan göras när som helst utan föregående meddelande och bör inte användas i investeringssyfte. Accumeo verifierar inte riktigheten i den information som finns i offentliga nyhetsartiklar.

Vanliga Frågor och Svar

Onoterated aktier är inte noterat på på en börs. Läs mer om hur du investerar på den privata marknaden eller skicka in en intresseanmälan för att komma igång.

Ja, du kan sälja aktier i ett onoterade bolag. Accumeo kan hjälpa dig att sälja dina aktier på ett sätt som fungerar för dig och företaget.

Ja, det gör vi. Som en handelplats för den privata marknaden hjälper Accumeo institutionella investerare att söka likviditet när de köper och säljer privata aktier för sina portföljer eller sina kunder. Våra specialister på privatmarknaden  av erfarenhet av att arbeta med institutionella företag. Läs mer eller anmäl.